Saturday, September 12, 2009

Di SiNi KiSah CokLatKu BeRmULa

Hola!!! Dah nak dekat balik ke tanah air ni,makin giat pulak aku masuk contest.Hee..mana tau,kot2 la termenang dapatla aku merasa hadiahnye..kikiiki!

Okey,contest kali ni,bertajuk DisiNi COklaTku Bermula.

Format pertandingan ini ialah...
  • Anda wajib meletakkan http://coklathalal.com dan http://coklathalal.blogspot.com/ di bloglist anda
  • Sila upload banner pertandingan ini di sidebar anda dan link kan gambar itu ke link contest ini (http://sitisifir10.blogspot.com/2009/08/contest-di-sini-kisah-coklatku-bermula.html)
  • Contest ini dibahagikan kepada dua kategori. Satu entry adalah untuk satu kategori sahaja. Jika anda teruja untuk masuk kedua-dua kategori sekali, sila letakkan dua link ke entry anda dalam kotak komen ini. Tajuk entry anda hendaklah - Di Sini Kisah Coklatku Bermula
  • Kategori pertama - anda dikehendaki meletakkan gambar seseorang yang berkaitan dengan anda dengan coklat. Tidak kisahlah gambar anda dan coklatkah, anak anda dengan coklatkah...pastikan yang di dalam gambar itu ada berkenaan (hubungan) dengan anda. Satu entry adalah untuk satu gambar, jika ada gambar yang berbeza, sila buat entry yang lain.
  • Kategori kedua - anda dikehendaki menceritakan kisah seseorang dengan coklat. Sebagai petunjuk, coklat bagaimanakah pilihan anda atau dia, apa peristiwa yang ada kena mengena dengan anda atau dia dan coklat dan lain-lain mengikut kreativiti.
  • Tarikh tamat pertandingan adalah pada 13 September 2009 jam 11.59 tghmalam.
Hadiah adalah ditaja oleh http://coklathalal.com

Hadiah pertama :
Praline Chocolate : Super Premium Chocolate (48pcs) + Panned Chocolate

Hadiah tempat kedua :
Praline Chocolate : Premium Chocolate (32pcs) + Kurma Chocolate(24pcs)

Sebagai tambahan : Bagi entry pertama anda memasuki pertandingan ini, jika anda ingin membuat belian, anda layak mendapat 10% diskaun untuk semua coklat aidilfitri

Okey kak siti sifir,ini penyertaan dari anis yeah?

KATEGORI PERTAMA


Ini Uyin The Honeybee.Anak kesayangan saya.Saya mmg selalu galakkan Honeybee makan 70% dark chocolate, 2 square/bar 2 hari sekali.Amalan memakan coklat sebenarnya amat baik utk memacu kekuatan fikiran dan mampu menenangkan emosi seseorang.Makan coklat boleh menjadikan kita lebih relaks.Saya juga mendapat tips,persatuan genius sedunia,selain mengira nombor dari 80 secara terbalik,amalan pemakanan dark coklat setiap hari mampu membuat seseorang lebih bijak! Wow!Tapi,setiap pekara haruslah ada hadnya.Jika berlebihan,coklat juga mendatangkan kesan yg tidak baik kepada tubuh badan kita.Terima kasih kepada Tasneem kerana memberikan pilihan kepada umat Islam mendapat coklat halal.Bukan mudah mencari coklat yg halal kerana kebanyakkan coklat mengandungi RUM,iatu arak.So,be carefull ya semua.Dengan adanya produk coklat halal ini,maka kita tidak ragu2 utk makan coklat lagi.Kudos to You!

8 comments:

ainiayu said...

cumelnya honeybee....semoga berjaya menambah koleksi coklat...hehehe....klu mkn coklat tu jgn overdose ye.....

aNiS tHe BumbleBee said...

ainiayu~hihihi..tima kacih..bestnya kalo dpt adiah cekelat tuu..mak dia yg makan.dia mkn skit sudah.tihihi!

dude said...

nih kalau aku masukkan kisah hikayat gadis kek cokelat aku dulu tu kompem menang top prize ;)

tapi malaslah..wat cdey jek ;(

lupekanje said...

coklattttt??? sungguh mengujakan..
hehehe...problemnya....mana nk carik gambo nih..huhu...

tak pe la..beli je..ekekeke...

aNiS tHe BumbleBee said...

dude~ haah la weh...hikayat gadis kek cokelat ko tu best weh.mesti ley menang.

aNiS tHe BumbleBee said...

lupekanje~kan..kan..mengujakan betul contest ni..sedapnyaaa kalo dpt.tihihi!

chipsmore said...

comelnya baby tu...hehe..

btw, i link u k ;)

aNiS tHe BumbleBee said...

hehe..tenkiu..chipsmore pun comel gak..

thanks dear..i'll link u back yea?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...