Monday, October 8, 2012

Shoutbox.

Hadoihlaaaa.....

Aku tak pastilah readers aku perasan ke tak aku dah letak balik shoutbox aku.Mcm tak berfungsi jeeeee...
Jadahnya aku letak shoutbox,aku senirik yg tulih kt situ.Hagham xde sapa pun shout kt situ.Hoihhh!Sedih mcm ni tau.

Hari tu shoutbox aku rosak.Dgn browser aku pun buat hal.Ni aku dah cantik2kan balik update browser aku semua. Aku ni letak shoutbox dgn harapan peniaga2 online mai promote barang kt aku.Aku tengah gatal tangan nk membeli barang. Kt FB tak feel sgt lah nk shopping.

oi,sedih wei dok yeay sorang2,pestu itu ajelah kt shoutbox aku.Heh!

So,aku merayu.Ni sampai merayu2 dah wei.Kepada peniaga2 online,marilah promote brg kt aku.Brg baby ke,barang mak baby ke, makanan ke. Aku nak beli ni.

Sekian dari pembeli yg kegersangan.voley gitu?wakakaka!

16 comments:

Nens Collection said...

wakaka..biasa org xnak pomote2 barang ni..akak plak siap menyeru lagi ni..hehe

lupekanje said...

sabau je lah....

Chik Att said...

Ikan pekasam mau .....
Belacan tanjung dawai ....

akubiomed said...

Dulu saya pasang shoutbox tetapi sudah tidak digunakan.

NenetPenne (NP) said...

yang kita pulak lari2 dari promoter, dia boleh pulak mintak promoter datang promote barang... lawak..

abby said...

eh, eh..apa pasal aku tak nampak pun shoutbox tu?

hehe, anis tu mesti mood shopaholic dia sudah mari, tu yg suruh2 penjual promote abis-abisan tu..

aNiS tHe BumbleBee said...

nens~kekeke!ni tahap boring melampau dah ni...

aNiS tHe BumbleBee said...

lupekanje~hahaha..

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~ayoo CA!!mmg nak sgt2 laa..aritu balik lupa nk beli.

aNiS tHe BumbleBee said...

akubiomed~kdg2 mcm nk buang,kdg2 berguna gak,nak2 time nk beli brg,tp xtau nk tuju kt mana.hihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

NP~kekeke!tulah tu.sbb nk kuar umah asik tak sempat nk soping.soping online pun boleh laa..ngeh3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

abby~kiki..ade..dia hide kt tepi tu.aku dah tak keruan dh.nk beli brg tp tak tau nk beli kt mana tah.

AA said...

hehe... cepat2 peniaga2 cepat..

- G C - said...

cewi ngat aihhh... hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

AA~yaa...mareyyy..mareyyy!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ni awat,jeles ka?hahhaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...