Wednesday, October 17, 2012

Eh,mcm dejavu plak.Kahkahkah!

Semalam aku siapkan baju keje Speckybee,kemeja putih. Seluar dia pun aku dah siap2 iron gantung dlm lemari.

Pestu dia pun pakailah pegi keje.Tapi dia salah ambik seluar.Seluar casual dia elok tergantung je aku tgk. Aku mcm perasan,tp aku diamkan je.Haha.

Balik keje,dia bgtau. Kawan2 dia gelakkan dia. Pasal dia pakai macam budak skolah tingkatan 5.

Wakakakakahahaha!


Aku paksa dia ambik gamba jugak2 sblm dia masuk mandi. Kalo idak, NO tarian tiang,TIDO LUAR! 

Kahkahkahakah! Teringat plak masa zaman ktorg skolah menengah dulu. Tapi skang dia jauh lebih hensem laar dari dulu. Tu pun sebab aku yg jaga dia khennnnn....Kalo pompuan lain yg jaga dia,mmmphhhhhhh!!!!! Jangan harap ko nak hensem setahap nih.Sila berterima kasih.Hahahahahahaaha!

18 comments:

pB said...

kah kah kah ....

kesian dia

Lizzie Yasmin said...

Warna - warna dangerous untuk di beli buat bakal suami. Hahaha Silap2 lalu depan budak skolah, cair budak tue kang. hahaha

Nens Collection said...

hahaha..sy igt gambar lama masa form 5 td kak..hehe..

afeezz said...

huhu...

- G C - said...

hahahahahaha...

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha.. menggelupor jap gelak depan PC..hahahahahahaha.. adoiila~

sian speckybee.. muka pasrah jer kena buli ngan bini dia.. kang kalo x ikut kang.. tak dapat plak tgk tarian tiang.. muahahahahahaha..

nurul said...

yup..bila tgk gambo2 lama speckybee lagi ensem sekarang daripada dulu. ini serius. =P

awas kak anis. makin tua makin laku pulak si speckybee tu. org makin risau usia naik. dia makin naik saham pulak.

jgn marah ek kak. tapi betul dia better skrg daripada dulu (wajah & penampilan). eh skema pulak ayat ni =) pandai akak jaga & grooming cik abg tu...........

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah! Memang sebijik macam budak form 5!

ibu syafiq said...

weh.awat paad dok bdn maintain ja cm dlu...???dia x mkn bnyk ka?ada petua x bg perut laki x buncit???kehkehkeh...

Chik Att said...

Keh keh .... mlm ni ada tarian tiang kaaa

aNiS tHe BumbleBee said...

pb~nasib badan laaar kan..hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

Lizzie~haah..suar hijau tu xtaulah asal dia gi beli.stress tgk.haha!

aNiS tHe BumbleBee said...

nens~time dia form 5 adalah buwok!hahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

Ra~kahkahkah!tarian tiang tu,xdpt kt mana2 dahhh..haruslaaaa..

aNiS tHe BumbleBee said...

nurul~kekeke!rupa je bertukar skit.tp pangai dia,menten buruk.wakakaka!

aNiS tHe BumbleBee said...

DZ~haah,budak form 5,tp umo 30.dah bape kali ulang SPM tah laaaa..hahahahaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

suhair~wakakakaa!menten sgtlarrr perut dia tu.

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~tiap2 mlm ada CA..cari rejeki lebih...wakakakakaaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...