Thursday, July 19, 2012

DIE MAENNER DER EMDEN~ Filem german yg aku blakon arituh dah kuar weh!

Citer ni dah kuar bulan lepas lagi. Premier kt german nu ha.Kat melesia blom lagi.Tah biler aku xtau lah nk sampai kt Msia ni. Bagi sapa2 yg folo blog aku dari dulu,tau lah. Bagi yg baru2 kenal, nah link pasal aku pegi shooting:

1.Nak otograp nok?
2.Shooting hari pertama
3.Last shoot

Ni poster filem tu.

Ni trailer filem tu.Byk negara dorang guna utk shoot filem ni.Stailolah aku tgk trailer ni. Yang bestnya, muka aku pun ada woi dlm trailer ni.Aku seketoi je rakyat mesia kt situ.sila cari muka aku.
*

*

*

*

*

*

*

 *

*

*

*


*



*



 Ah,blahla korang.Aku yg cun tu pon tak nampak.Ceh! Cer pause kt 00:43.


KAH!KAH!KAH!! Okey..aku sedia terima segala tohmahan readers aku.Sebelum ni pun aku dah dikeji oleh ahli kuarga dan kawan2 kat FB.Am get used daaa...wakakaka!

Tapi..tapi...at least,ada jugak terselit muka aku kt situ.Walopon sebesar sekenit.Teropong lagi beso.Yang penting, ko ado????? Wakakakakakaahhhhkahkah!!

26 comments:

NenetPenne (NP) said...

wahhhhh kawan i artisss wooo....
nak otograph..

cemana leh terselit kat situ? ok nanti malam i baca kisah selanjutnya....

AA said...

haha sy bc psl entry shooting tu..wahhh lme tol ek bru kuar flm ni..kat m'sia berjanggut le tggu nnt...

abby said...

Wah, artis gitu! Tahniah, tahniah.. Merasa gak anis masuk filem, aku ni, tv pun x penah, huhu.. Eh, jgnkn tv, nk letak gambar sendiri kt blog pun segan, hehe..

Chik Att said...

antor dvd .. sain sekali ....


salam dari peminat tegar ....

afeezz said...

tahniah... pasni mesti gelemer ko

saza said...

wakakaka..ko siyes ke belakon..xde bukti lebih jelas ke weih..kuang3

Lady RaRa said...

haram tak dan nak spot. gaban tukaq baju lagi lama dari camera tunjuk muka hang.

Anonymous said...

Anis, ni first time kak waffa komen nih...mmg lawak seh...tapi tukan trailer, dalam filem tu ada close up kot...tungguuuuuu...kalau tak akak pun ada sekali dalam tu kan...huhuhu

|| NaFiRaa || said...

hahahahaha... ok2.. nampak dah.. tu pon sebab tengok sign kt pix lah tuh.. hahahahaha..

ape2 pon.. masuk filem okeh!!

Lizzie Yasmin said...

Nasib baik aku scrol down dlul. lepas nie baru nk bukak video tue. hahaha Kalau tak jenuh aku cari muka hang.

OK lar kan, femes masuk panggung German tue. artis kita pun tak merasa tau nie.

aNiS tHe BumbleBee said...

NP-nk sign kt mana?dada?vontot?wakakaka!

aNiS tHe BumbleBee said...

tiqah~haah..lama ya amat.dari najlaa dalam perut,sampai la umo dia setahun ni baru kuar.kekekee!

aNiS tHe BumbleBee said...

abby~eh aku suke lah blog ko.baru baca2 tadi.byk info melawa2 eh.

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~kehkeh!anis pun xtgk2 lg citer full dia.xda lagi dvdnya.tunggu youtube nnti ada kuar kut.kihkih!

aNiS tHe BumbleBee said...

afeez~kahkah!glamer ke hapanya.takat cenonet byg aku kt situ.

aNiS tHe BumbleBee said...

saza~wakakaka!alahh..ko tgk gambo2 time shooting udah laa..tu je bukti yg agak kukuh skit pon.kahkah!

aNiS tHe BumbleBee said...

Rai~kahkah!tu seb bek aku xblakon cita gaban lagi.kalo dak,lg xnampak bayang pa..

aNiS tHe BumbleBee said...

kak waffa~kehkeh!harap2 ada laa..sbb time kapal tu meletup,anis duduk depan skali.wakakaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

Ra~kekeeke!blasah jee..kenangan la tetiba terlibat dlm bidang lakon2 ni.hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

Lizzie~kehkeh!jadilaa..laki aku ckp,alaa..citer anna and the king pun retis kita jadi extra2 je..boleylaa kannn..

mario said...

ada dpt twrn lain tak?klu ada tu, jgn la lupa kwn2...haha

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~ngahahaha!voleyyy...voleyyy

miss said...

nak sign ble...kah..kah..kah...
ade jugak dari xdo kan...

Apit said...

blkg hg tu mcm M.Nasir ja...dia blakon skali ka?hahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

as~ti raya kalo dan jumpa aku sign kt dai hg.kehkeh!

aNiS tHe BumbleBee said...

apit~oo..yg tu adik tiri pak menakan pupu m.nasir tuu...wakakaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...