Saturday, September 4, 2010

Aku Idop Lagi..

Jangan risau kawan2...
Keadaan aku masih bernyawa dan sihat walepatliat..
Cuma keadaan picasa web kt blogspot ni dan juga keadaan cuaca yg mempengaruhi broadband tenet aku ni yg menjadikan blog aku seolah2 nazak.

Jadi aku mintak maap banyak2 pada semua atas segala yang berlaku.
Percayalah, setiap kejadian ada hikmahnya.
Mungkin tenet ni suh aku stadi lebih untuk intebiu yg akan datang.
Maka dia tak bagi aku hapdet blog.
Jadi tidak payahlah kawan2 risau.
Sebaik saja aku bagi tazkirah subuh hingga zuhur kt customer service broadband ni,
insyallah keaadan akan kembali pulih seperti sedia kala.


notabulukaki~aku cuba mengontrol pernafasan supaya idong aku tak kuar asap di bulan yg mulia ini..harap maklong..

10 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kehkehkeh...

aku ingatkan ko dah tak de hati nak apdet..

yalah...orang nak balik dah...

Sidratul Muntaha said...

agak dah.
anis,klu ko rasa nak terbako dah nnti ko renjis sikit kat muka dgn air.
ahhahha..
pose weih..
jgn bagi batal..
lagi bape ari nak raya nih.

GaDis CoMeL said...

kak anis,

sms no tepon, nnti senang nak kontekkkk..

sahromnasrudin said...

salam..turun airport bayan lepas ke KLIA??

aNiS tHe BumbleBee said...

azrina~wahahaha!aku berkobar nk hapdet dari lepas sahur lagi.tapi hampagas tul.pas tenet elok,blekaut pulak satu hari.hessh!

aNiS tHe BumbleBee said...

sidratulmuntaha~kih3.itulah dia.nasib baik dh nk fly dah.yaaawww!

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ha,nnti kak anis email@miskol ang key..ngehehe!

aNiS tHe BumbleBee said...

sahrom~mola2 turun LCCT, pestu pukoi pat petang naik lagi flight balik turun penang.awat,nk mai sambut ka??wakakaka!

GaDis CoMeL said...

kak,

bila turun penang? umah sy dkt je dgn airport

aNiS tHe BumbleBee said...

8ribulan.eleh,time tu msti ang da balik jeniang kan..?baru nk p bukak posa umah hg...ngeehee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...