Sunday, September 5, 2010

EntRy KhaS UnTuk PaKLoNG AzHar & MaK LoNg BiSah

Perhatian

Ini adalah sticky post.Utk entry terbaru scroll ke bawah sajork.Entry ini akan stick sini sampai besok,wokeh?
###################################################

Dan juga kepada semua2 yang mempunyai citarasa elegan dan classy terhadap pinggan mangkuk..Siapa2 yg terkenan berkenan, bolehlah order via email artneys@yahoo.com. Kemungkinan besar, ini adalah tahun terakhir kami di Sri Lanka.Maka marilah kita membeli dan membelah... :D

Noritake di Sri Lanka ada 3 gred:
1. Bone China (First Grade)
2. Fine China/Porceline (2nd Grade)
3.Goldmark (3rd Grade)
*Keadaan classy adalah mengikut turutan menurut sales manager kt situ.
Semua produk2 ini dihasilkan di Sri Lanka sendiri. :D


Set Crestwood Cobalt


Set Crestwood Platinum


Set Cirque Platinum


Set Platinum wave

ni gambar corak sebenar untuk Platinum wave.


Dinner Set
2nd Grade/Fine China
Harga ketiga2 set apprx. RM 800++ per set.

rak paling atas~Tune

corak sebenar Tune


rak ke dua~Cresswood Cobald

rak ketiga ~ Birchwood

corak sebenar Birchwood



Maestro Green


Ini adalah the latest design, Toscana Garden namanya..
Price untuk 38pcs adalah USD 915.48..appx. RM 3200++.
Yang ni kalau nk tgk secara live, boleh tgk kt Kg.Jalan Baru,Guaq Cempedak selepas ketibaan kami di Malaysia.. =)

Yang gambar xde harga, nnti we all check balik.Sekian sahaja laporan dari showroom Noritake Sri Lanka..muehehehe!

10 comments:

abah_izz said...

menarik tertarik memang debommm.....tak per ummi izz tak tau...muah..muah2

dude said...

yg buatan malaysia takde ke?

aNiS tHe BumbleBee said...

abah izz~wahaha!bahye kalo dia tau.

aNiS tHe BumbleBee said...

dude~stakat ni noritake xbuat kt malaysia lagi.

GaDis CoMeL said...

gamak kalo goreng ayam kampung letak atas pinggan ni, kot rasa dia ada macam kepsi dak?? keh3x

aNiS tHe BumbleBee said...

GC~ha,tau xpa.yg tea set tu,kalo hidang air masak pon jadi rasa air teh/kopi kot.muahahaaha!

Arena said...

Giler punya update, one after the other tuh.. hahhha

aNiS tHe BumbleBee said...

arena~wahahahaa! balas dendam weh.smlm langsung xley hapdet.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

laaaa...
aku leka tengok pinggan mangkuk ni kemarin sampai lupa nak komen..




bayar installment boleh ?
hahaha..

aNiS tHe BumbleBee said...

hahahaa! aku tak reti la installment2 ni.kt sini aku ley jamin,boley dapat hrga 2k kebawah.sini mmg murah beb.berkunda2 org dtg beli kt sri lanka ni pasal nk dpt local price.aku je yg tak reti2 nk amik kesempatan.ko nak kalu,next balik nnti aku belikan.kumpul duit mulai sekarang.wahahahaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...