Thursday, March 14, 2013

TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI



Ok.  Sekarang let’s we talk like mak-mak.  Suka aku nk bgtau, aku dah jumpa diapers yang memenuhi citarasa aku. Macam aku cakap sebelum ni, aku supermak. Sentiasa busy dan terpaksa buat banyak kerja dalam satu-satu masa.


Ko tonggenglah mcmana pon, tetapppp diapers tu akan terletak elok kt vontot kau nak…heheh!



Anak2 aku pulak mcm anak ketam. Kulur kilir xbenti2, mmg xtau erti penat. Padanlah muka aku. Mak mertua aku pesan jangan mkn ketam sangat masa preggy, aku hantam seminggu 3kali mkn ketam. Sekarang merasala dpt anak yg tak reti duduk diam.Hihi.

Dulu sikit punya berpencak silat bagai kalau nk bg pakai diapers.Huh!


Well, momantai..Nasib baik aku hidup kt zaman ni, yg ada org rajin reka mcm2 jenis benda yg memudahkan manusia mcm aku.

Seriously, senang betul dengan adanya Huggies Dry Pants ni. Kalau yg biasa punya, budak kecik ni pandai bukak. Tengok2 dah berterabur. Dah satu keje aku nk cuci rumah pulak. Berhangen hokey?


Saat2 yang paling kronik, tempat yg kita pegi tu tak de baby room. Means xde tempat untuk diapers change.Terpaksa pegi toilet. Kalau pakai diapers yg zip zap tu, mmg masaklahh! Budak2 ni bukannya reti nk duduk diam2. For sure hasil diapers yg dipakai senget benget. Heh!

Lagi satu situation yg menyebalkan, ialah di shopping complex. Betapa xbestnya bila ko tengah best2 usha barang, hangkut masuk trolley, tiba2 baru sedar diapers anak mcm dah penuh. Arrgghhh!! Malasnyaaaa nak pegi toilet/ baby room!Jauh dowh! Hah, skang bawak je Huggies Dry Pants dlm beg. Pegi kt tempat tersorok skit, terus, KOYAK, SALIN dan LEPAS….Wuhoooo!! Done! Less than 30seconds woi!




Lagi satu benda yang aku berkenan pasal Huggies ni, diapers ni terbukti secara klinikal membantu mencegah ruam lampin. Bam2 memang sebelum ni ada problem ni. Tak tau kenapa.Maybe diapers lain kt Malaysia ni tak sesuai dengan dia. At last, bila dah tukar ke Huggies ni, pheewwww! Selesai masalah. Xpayah nk ulang alik jumpa doctor lg dah.



I LOVEEEE HUGGIESSSSSSS!!!!


Well, kengkawan semua, kalo nk try keberkesanan Huggies Dry Pants ni, boleh request sample kt sini:  http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-sample.aspxhttp://www.huggies.com.my/huggies-community/request-sample.aspx

Apalagi,benda free, rugi tak try wehh!
Nk tau info lebih lanjut, boleh like page Huggies: www.facebook.com/Huggies.Malaysia.

Pegi shopping jgn lupa hangkut pack ini wokey?


DAAAA!!

*ini adalah advertorial *

4 comments:

Nafira usof said...

FREE sample??
wokehhh! sekarang jugak terjah~
hehehehehe

Daddy Ziyyad said...

kah kah kah...baik punya model..tonggeng baik punya...

aNiS tHe BumbleBee said...

Ra~haaa..apa lagi ra.freee!! cepat2 grab.hehehee!

aNiS tHe BumbleBee said...

DZ~kahkahkah!saja nk bg sama dgn iklan huggies tu...wawawa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...