Friday, May 29, 2009

YEAY!! DPT AWARD LAGI!!

Alhamdulillah....ini kali kedua aku dpt award...kali pertama dari kak yati..dia pandai sungguh bab2 stich ni..tapi masa tu aku tak tau&tak reti lagi award2 ni..

Yang kali kedua ni dari Ainiayu...time kacehh...


cute tu kasi si honey bee je laa eh..hihihi!

vespa ni cam best....! teringin nak naik vespa.asik naik tuk2 jerrr kt sini.hihi!
Syarat2 award nie:

1. copy badge untuk diletakkan diblog anda

2. link @ ceritakan siapa yang memberi award ini
Pemberi award ini aini..baru je kenal,tapi aini ni sungguh ramah mesra alam..jadi cam kenal lama dah..dikurniakan tuhan dgn tangan hikmat..pandai sungguh menjahit taww..cuba pegi kt blog dia tgk hasil2 seni aini ni..kagum aku... BLOG AINIAYU

3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda ditag)

FAKTA BUKAN AUTA...

1.Anak sulung dari 4 beradik..3 princess 1 je prince..
2.Pernah belajar kt uitm segamat johor, 1 sem je(alasan,homesick!hahahaa!)..pastu lari ke Uitm Arau dan last skali sambung degree ke uitm Dungun,Terengganu..haaaa...dari selatan ke utara,dari utara ke pantai timur..(padan muka!ko dh takleh lari dahhh!!)
3.Ma ayah asal K.L , Melaka..Tapi aku lahir kt perlis..buat umah kt kedah.Ckp kedah mmg piau.And aku bangga jadik org kampung!huhu!
4.Berkahwin dgn first love gak.sobab aku ni susah dingorati.hehe..tapi kalo dah cair..mmg melekat laarr..cam simen.kekeke!!
5.Dah pernah rasa jerih payah kerja.dan smpai 1tahap aku buat keputusan utk quit walaupun masa tu aku still di puncak kerjaya aku.Semuanya utk keluarga aku yg baru terbina ni.Guess what???aku mmg xnak anak aku terabai....mcam aku....!
6.Aku mmg kaki buku.Buku affect aku lagi banyak dari filem @ Tv.kalo aku baca buku (nak nak harry potter ke atau ramlee awang murshid punya tulisan)aku boleh smpai mengigau2 dan kdg2 smpai tak boleh tido sbb terpengaruh yang amat2.kesan tu akan melekat kt otak aku smpai 2-3hari.bahaya betol!
7.Aku mmg gila komputer.sbb utama aku blah dari science stream(walopon aku terima tawaran dari science stream dulu) adalah kerana subjek AMALAN PEMPROSESAN MAKLUMAT yg disenaraikan di skolah teknik.tu je sebab walopon aku terpaksa hadapi subjek killer:ACCOUNT!(giler baban.masa PMR,Ckgu Rabenah,ckgu ERT aku ajar akaun,aku boleh pulak ratah milo belakang kelas~ sbb blaja akaun dlm kelas masakan,thehe!~.kene sumpahan lar aku niii sebenarnyaa!)
8.Aku xde makanan kegemaran.tak tau kenapa.mungkin sebab smua aku sebat!haha!Kalau masuk kuiz kenali isteri anda,konfem specky tak boley jawab soklan tu.
9.Nickname aku kt skolah rendah,BOLA TENIS,kt skolah Syed Burn, COMOT,kt Skolah Teknik, Kak Foo...Bila da jadi bini Specky Bee..dia panggil aku PANDA.sebab aku bulat!cih,tak guna betol!!
10.Aku berada di Sri Lanka.Skang tengah lapar macam2 makanan malaysia.Jadi tolong sapa2 jgn bincang bab makanan kat aku sepanjang aku berada di negara ini.Aku dah mcm tazmania nk makan sumer benda dah ni.(jadi,bukan salah specky bee kutuk aku cam panda..aku sedar diri..huk!huk!huk!~~~

4. pilih 6 orang penerima award seterusnya & nyatakan nama mereka diblog.

aku nk kasi sape eah award ni..

1. Watie yg ader bb genius..

2.Kak Yanie,seorang blogger yg terdampar kat kepulauan srilanka ni gak..

3.Liyana,member lamaku masa kt uitm arau dulu.tgh nk bukak bisness cupcakes.

4.Kak Liza,tuanpunya blogshop yg menjual set cadar -yg kasi aku sasau bila tgk cadar2 lawa dia-

5.Kak Ija,salah sorang customer aku yg best & sungguh mesra alam..

6.Annie,member aku yg agak sengal.keke!kenal masa keje kt Geo Science dolu.harapan aku,bila dh terima award ni,rajin2la update blog ko.dah berkarat2 dah!

Terimalah award dari saya sambil kembangkan hidung anda..Yeaaahh!!

2 comments:

vivavogue said...

tengkiu2...tp x best wordpress xleh nak tempek award...huhuhu

rasanya dah penah buat tag nih...eh....ke blm lg? nanti i check naaaa...

aNiS tHe BumbleBee said...

vivavogue- worait!kalo der masa buat jer..kalo xde masa, tunggu kasi ade mase..kekekeke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...