Thursday, October 13, 2011

Selamat Maju Jaya, Cinta!

 Butang baju awak yang tanggal tu, saya dah jahitkan..
Baju awak pun saya dah iron dgn penuh kasih sayang. tihihi!

Hari ni hari besar bagi Speckybee.
Hari penentu segalah susah payah dan jerit perih 
kami semua selama tinggal di Sri Lanka ni..
Dato' Nik sendiri turun Sri Lanka.
Dtg Galle hari ni nk tgk projek Speckybee.
Ni kali pertama lah dlm masa 5tahun kami berada kt sini.

Semalam dia sibuk main game cari benda tersembunyi tu lagi sampai pukul 12.
Nak hilangkan tension kut.
Pesan kt aku dia nk pegi keje besoknya pukul 7pagi.
Tapi aku terjaga pagi tadi pukul 6lebih.
Satu malam tu tak boleh tido sebab Najlaa asyik nk ngempeng.
Elok Najlaa lelap,aku pun letak kepala, abah dia pulak  berdengkur mcm gajah mengamuk.
Dah terkejut,melalak pulak budak tu.
Hai laa..
Kalau xpasal hari ni hari penting abah kau,
nak je ibu tolak abah kau tido bawah katil.
Kuh!kuh!kuh!

Pegi jamban 3-4 kali pagi ni, tu standard...
Menggelabah jugak la katakan..
sama la mcm nk pegi final exam dulu2...
hihuhi...
Ya Allah..permudahkanlah..

11 comments:

Noor Hafirdaus said...

peace....

Yan said...

good luck for everything.

Chik Att said...

hehehheeh ... mcm nak gi temuduga SPA jaaa...

MrsYusofhussain said...

hahaha...peluk cium la laki ko before dia gi tu...pindahkan semangat ko kat dia kak...kekeke

|| NaFiRaa || said...

good luck for ur hubby..

aNiS tHe BumbleBee said...

pdot~Pisces, bintang dia.keke!

aNiS tHe BumbleBee said...

Kak yan~tenkiu kak yan xoxo!

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~haha!lagi gelabah dari tu kot.kekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

Lia~kekeke!tu mmg hari2..

aNiS tHe BumbleBee said...

Ra~maceh ra...xoxo!

vogue said...

lamanya x menjenguk ke cni....puas k.yani qada' entry2 b4 ni...hihihi....so....apa result bos turun? dia puas hati x? harap2 semua bjalan lancar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...