Thursday, July 28, 2011

Damai di hati...



Hilang sakit aku tengok budak berdua ni....

Tapi kalo korang tanya aku soklan, "nak beranak lagi tak lepas ni?"

Jawapan setakat ni yg aku boleh bagi....





"Ko tak payah tanya boleh tak????"

wakakakaka!


p/s: Sudah 11 hari...aku still sakit2 lagi..nightmare pun belum hilang lagi. Ya Allah..cepatlah nak balik Malaysia..



20 comments:

|| NaFiRaa || said...

selamat berpantang.. sejuk jek hati bila tengok wajah anak2 yg suci tuh kan~

Rasmuna Mun said...

aku nk tnya gak....bila nak tambah? tambah hero plak....keh3x

Chik Att said...

serik kejab jaa tu ...... hehehehe

cik_ah82 said...

hahaha..weh, ang jahit bnyk ka?cun ar tu weh,mu 2 heroin, aku 2 hero..heheh

CouLeur de Chiqu3 said...

selamat perpantang !!

saza said...

slamat berpantang babe...omel je dak2 ni :)

Siti Syawal said...

tahniah.. =)

Che Mid said...

Wah nampaknya tahun depan kena bayar sebulan posa la ya...sape masak utk anis time pantang ni..?

ummu said...

salam Anis
tahniah Anis.selamat berpantang ye.
selamat menyambut ramadan untuk Anis sekeluarga.
sekian,wassalam

Anonymous said...

Salam. Anis, selamat berpantang. saya first time terjumpa blog ni, ttp terus suka...menarik ler

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~hihi..betul..betul..lega dah kuar dah..

aNiS tHe BumbleBee said...

Mun~nnti aku bincang sama bapaknya..hahahaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

CA~hihihi..kalau ya pun,next nk pantang kt malaysia la pulak.sini serik dah.

aNiS tHe BumbleBee said...

Cik ah~huii..cik ah...kejadian itu sgt ngeri aku rasa.kalau xdpat hero lepas ni pun,aku tunggu menantu dah laa...ekekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

CDC~maceh...pantang ape?pantang jumpa.miahhaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

saza~maceh...tunggu ko pulak letup eh..hihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

siti syawal~maceh.. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

che mid~hahaha..tulah tu..2-2 org anak centu.hadeh...
sendirian berhad la masak che mid..sob3x!

aNiS tHe BumbleBee said...

Ummu~tenkiu..hihi..tgh berusaha pantang bersungguh2..

aNiS tHe BumbleBee said...

anon~maceh..asal xletak nama?ley kenal2.ngeeehee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...