Thursday, June 11, 2009

UTANG~ TAG FROM WATIE

Ngaaaaa!!!!ampun puan watie..ampun!!!
dah lama aku kene tag oleh watie,tapi ari ni baru aku buley menjawab.sbb aku super duper bz.aku kan bee...bee da buzzzyy...tambah pulak si honeybee yg domam+batuk+selsema...adusss...kejang urat sarap aku ni terkejar kesana kemari.
jom aku nk jawab tag nih:

1. Apakah hubungan anda dgn si dia (org yg mengetag anda??)
Humm...aku kenal watie time aku tgh sesat2 kat alam maya nih..tiba2 ade 1bau wangi2.aku ingat aku da smpai kt alam bunian,tp tidak..aku tersesat kt kedai perfume dia rupanya..hehe..aku ym dia sbb nk beli perfume kt dia.tp smpai skang xbeli2 agi sbb aku yg amatlaa sibuk.nnti dekat2 nk balik msia ler aku beli,sbb kalo aku bli awal,pastu dia pos smpai umah aku,dh confirm kene rembat dgn adik2 aku.huh!aku sgguh kedekut!hahahaah!

2. 5 impression terhadap si dia.
#1.die wangi..sebab der kedai mnyak wangi..hehehe.
#2.dia rajen cari maklumat mengenai baby..jadi aku refer pd blog dia aje..
#3.dia peramah walopon br kenal aku,tp potpetnye setahap dgn aku..err..ke lebih??hehe
#4.die mak yg baik.kalo akuler yg jadik anak dier,msti pipi aku kejang ketawa sbb mak ske acah peek-a-boo!!
#5.dia ade bb genius,qarissa namanye..sungguh comel bbnya itu.

3. Perkara paling memorable pernah dia lakukan untuk awak?
dia sudi jemput aku ke blog bbnya..ade mcm2 info utk membijakkan anak.pastu sudi letak link blog aku yg xseberapa ni kt blog die,pastu dia sudi mengetag aku..kikiki.

4. Perkara paling memorable pernah dia cakap kat awak?
die kata muke aku comel,cam student.muahaha!Itew muke time student,muker jadik mak org ni..dusss..susah nk ckp...bercahayeeeee...cam iklan jamban tu..kakakakak!

5. Kalau dia kekasih awak, awak akan??
kalo jadik kekasih??ish,xdpt byglaa..aku bukannye les...kikiki

6. Kalau dia musuh anda, anda akan??
doa kat tuhan..."ya,Allah,jadikkanla dia kawan aku..dia best!"hehehe!

7. Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam??
napelaa der soklan kekasih2 ni...

8. Kalau dia jadi musuh anda, mungkin kerana?
sebab aku curik byk2 perfume dari kedai dia...hahahaha!aku giler pefume!aku gila perfume!

9. Overall impression tentang dia.
Cherish & creative mummy

10. The most desirebale thing to do to her?
aku nk kasi honeybee kwn dgn qarissa..thehehe.

11. Apakah anda rasa tentang pandangan org terhadap anda?
entah,aku rasa pandangan org terhadap aku ialah pandangan serong,bukan dari garisan selari.jadi pembiasan cahaya akan menghasilkan cahaya yg serong jugak..hahahah!dah,merapik!

12. The character of you for yourself.
Character aku...terpulangler kepada yg menilai...hum..yg penting adalah penilaian dari Allah s.w.t....cewah!

13. On contrary, the character you hate about you.
perkara yg aku benci mengenai diri aku ialah:AKU MMG XBOLEH DIET!Ya,Allah!!!tolonglaah aku!!

14.The ideal person your want to be with?
mr.specky bee...ape ke malang nasib dia dpt aku..tapi xpe..yg penting dia tau aku best.kekeke!

15.For people who like you, feel something about them
aku rasa syukur sgt2 sebab dlm hidup aku,aku der kawan2 yg sungguh best!(walopon yg xbest tu ade..ahhh..tolak ketepi!pikir yg besh2 je..huhu).time kasih byk2 pada sape2 yg sudi mengawan eh silap,berkawan dgn aku.kih kih kih!

16. Nak tag?
sape aku nk tag nih....haa,,mula2 org yg mengetag aku smalam;
1. kak yani ~seorang makhluk allah yg terdampar kt kepulauan ini
2.aby~sorang lagi makhluk allah yg senasib jugak dgn aku & org no.1 itew.hahaha!
3.kak ainiayu~yg rajin betol singgah ke blog aku..mekacih...
4.kak yatie~org yg memula aku kwn dlm dunia bloggers ni,dan yg kasi aku 1st award
5.semua2 yg baca blog aku nih....ade masa kalu,buat ler..xde paksaan pun...hehe.

5 comments:

Qistina said...

ewah2,tau-tau je mummy qaira mmg x de kerja yer...hihihi
insyaallah, nanti2 akan dibuat...

Watie Aziz said...

hhahahaha...nak tergelak i baca jawapan u anis ..(memang dah gelak pun...) ..so funny ...enjoyed it ..:)

btw, i pun suka anak kita kawan ..tapi jauh lah ..takper nanti dah besar, dah pandai taip..dorang lak chat ..ahahhaa....

i dulu masa couple2 ngann hubby , panggil dia honeybee jugak ..tapi dia suka tukar jadi horrney bee...siut jer kan ..hahahah

aNiS tHe BumbleBee said...

anis to qistina-hehe..kalau rajin,buat ler..saje,menambahkan entry kt blog kan..kikiki.

anis to watie-hehe..xpe..gelak2 dulu.tu sumpahan entry kt atas tu...hehe..wati kene ye.kekekeke!

hihi..xpe,anis pun slalu lepak klang kalo balik msia.nnti ley jmpe.meru tu byk gak umah sedara anis.hehe.

hornybee???nggaaaaa!!hahahahahaha!!!!

vivavogue said...

aiseyman...kena jugak rupanya...

anis...kalau bdn dah menten x pyh der diet....lainler kalau dah mbelon cam k.yani nih...

huhuhuhu

anis the Bumblebee said...

menten k.yani kater??dh berbulan k.yani xjmpe anis.skang anis ni bukan takat belon kt besdei2 party tu dah,ni dh mcm hot ballon tu...cuma xterapung je sbb berat ya amat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...