Saturday, April 18, 2009

HePi BuZZdaY aNNiE !!!


Send a Teddy Bear Note at WiddlyTinks.com
aku nk khaskan ruangan blog aku hari ni utk seorang kawan aku yg best.hehehe! Aku kenal dia time keje kt worldwide,shah alam. dia ni selalu support apa saje yg aku buat,sama ada yg baek,maupon yg burok.hahahah! (beb,ko ingat tak ade sorang mamat citylink yg ajak aku dating kt tmpat ct nurhaliza perform?ko ckp,bila lagi aku dpt pegi.seb baik joe halang,kalo tak mampus si specky bee aku tuduh aku traitor.hak hak hak!)
Then,aku nk kasi adiah special kt ko.....Taraaa!!
Keta ni aku beli khas kt ko.pastu aku dah catkan dgn gambo uyin.no plat tu pon aku tempah khas utk ko.heheh.nnti bila ktorg balik msia nnti,ko bolehlah bawak uyin jenjalan dgn keta mewah ni.hohoho!musti uyin bangge naik keta yg ade muka dia.hahahha!
Dikesempatan ni,aku nk ucap hepi besdei kt ko.semoga ko sihat2 slalu,hepi manjang dan cecepat dpt jodoh.kepada pembaca2 blog aku ni,kalo ade sapa2 yg tgh mencari bakal isteri,bakal menantu,kakak ipar,adik ipar ataupun mak tiri,elok sangatlah berkenalan dgn kawan aku yg best ni.dia ni sopan santun orgnye,berbudi pekerti mulia,hormat org tua,sumer yg bagus2la anak pakcik hasnan ni.heheheeh!ni ade aku masakkan spageti daging sempena menyambut besdei ko.

Uyin pun buat fesyen rambut baru khas sempena besdei ko.hahaha!Well,my friend,enjoy your birthday!!!

6 comments:

hasni.hasnan said...

warghhh...terharunyerr....
dpt kad dpt adiah,
dpt ads free lg..

hahahahaha....thank u so much babe..

u'll always be my dearest fren...

bab papa angkat uyin tu still pending lg laa..hehehe..

thanks anyway for all the wishes...

**hugs n kisses**
-annie-

hasni.hasnan said...

huhuhu...lupe nk komen sphageti yg ko wat tu...hehehe

nmpk cam cedap jer...cpt lik msia ak nk spagetgi yg sme ko msak kt sane...

hahaha....

aNiS tHe BumbleBee said...

ok2..no prob.heheeh.spageti tu??babe,mmg sedap ar.hahahaah!seperiuk tu,ktorg berdua je.nnti kalo kt ko aku masak pakai kawah ler.hohohoho!

Shajoeril Tajudin said...

annie.. anniee... dah tue ko eh..

mama esha said...

cutenye uyin wat rmbut gtu... samedgn akmal mse wedin photo huahua
cume uyin agy pnjag kehkeh

aNiS tHe BumbleBee said...

muahahahah! ade2 tgk gambo tu.ala2 sirip jaws gitu.hahahaah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...