Saturday, August 27, 2011

Terbang

Alamak!!

Sedar tak sedar dah sampai waktu untuk kami pulang beraya ke Malaysia.Punyalah bz menguli baby.hihii!

Malam tadi baru aku kelam kabut pack barang2.
Esok ktorg akan bertolak ke Colombo, dan awal pagi ahad, insyallah akan terbang pulang ke tanah air. Sampai je KL, Speckybee akan drive balik ke Kedah...

Fuh, panjang lagi perjalanan kami...

Apa pun tak sempat update. Ini aje lah.

Selamat Hari Raya buat semua dan saya pohon ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa, terover, tersetan di dalam blog ni...

Untuk kawan2 di Malaysia, insyallah, kami akan usahakan juga untuk bertemu.

Salam sayang saya untuk pembaca blog ini..Doakan kami sekeluarga selamat sampai ke destinasi.

Muaaaxxxx!!

12 comments:

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Raya...

Selamat kembali ke Malaysia...:)

Jiejah Gorjes said...

selamat hari rayaaaaa....dan selama pulang ke tanah air heee

liyana said...

slmt hari raya kak :)
update la lg blog ni, suke bace :)

|| NaFiRaa || said...

selamat hari raya jugak!

moga selamat sampai ke mesia..

saza said...

slamat ari raya..weihh kat kedah ke ni??bolela jmpa!!aku kan kt penang je

Mario said...

selamat pulang...

aNiS tHe BumbleBee said...

Daddy Ziyyad~camat ari raya jugak.. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

jiejah~maceh..camat ari raya jugakk... :D

aNiS tHe BumbleBee said...

liyana~hihihi..maceh...asyik xsmpat je nk update laa

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~yeeiii...selamat dah smpai,dan selamat jugak smpai SL balik..huwaa!

aNiS tHe BumbleBee said...

saza~ritu aku ada pegi jusco perda ke ape tah,tak sure.penang tak smpai2 juga raya lepas.membizi.xpe,nnti aku dah duduk sana,insyallah boley jumpa jumpi :D

aNiS tHe BumbleBee said...

mario~maceh rio..dh slamat aku pulang ke SL ni balik...huk!huk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...