Monday, November 9, 2009

Mini WorldCup @ Sri Lanka

Ari sabtu,aku pegi Colombo...pepagi hari.Speckybee ade meeting.Jadi aku dgn Honeybee tido je lah dlm hotel.Motip utama kami ke Colombo kali ni,nk menghadiri Mini Worldcup yg diadakan pada hari ahad.


Antara negara2 peserta dalam Mini Worldcup ni adalah, KOREA, JAPAN, CHINA, MALDIVES,SRI LANKA POLICE, MALAYSIA DAN KELAB POLICE GIRL SRI LANKA (am not pretty sure,ade ke tidak,sbb ktorg balik awal..hi)




Sapekah player malaysia yg berseluar pink tu?Woh,pemain import dari Sri lanka.Standardla kan Malaysia..sume bende import.Baju,makanan,minuman,sume bende lah.Negara kaye katakan.



Acara dimulakan dengan joget2 trompet org Sri Lanka...Mmg cenggini lah org Sri Lanka kalo sambut ape2 pon.Asik berjoget je kejenye.LayaaaaaaNN!

Ehem..aku cam biasala..bila tgk bola..xde la aku tgk game tu..Aku tengok player mana yg hensem..Mueh!mueh!


Wowoh! Geng Jepun.
Ade gak pesen2 rambut yg berkenan di hati. Tp dlm gambo ni xbape nmpak.Time dorang duduk sebelah aku,segan pulak aku nk ambik gambo dorang.Jadi aku pandang je lah.xboley la nk tunjuk2 kt korang.ahak!



Geng Korea..
Ah, geng korea ni anto budak2 je..xbley blah betul. Xde pulak rupe mcm pelakon2 korea dlm tv tuh.
Memula Malaysia leading 1-0 beb! Sikit punye suka lah aku! Pestu,dorang komplen,katanye,player Sri Lanka ramai kt Team Malaysia...

"Ala,Bai...Rilex arrr...Ko xtau ke,Malaysia ni negara majmuk.Cina, India, Melayu sume ada. Yg India Malaysia pon ko tuduh org Sri Lanka. Tak aci ar bai.."

Tapi, walopon sehensem mana pon geng2 jepon dan korea itewh, Debid Bekam ku tetap menjadi POJAAN hatiku....

nampak tak debid bekam aku?? Cam sabit kaki dia..hohoho!!

Yg ni pulak...kemana tumpah nya kuah........


skill2 tu mmg turun kt anak aku dah...anak Debid Bekam laa katakan..

Tengok! Jalur Gemilang dikibarkan oleh Geng Pom Pom Girl..Yeahh!!!


Ni geng POM POM GIRL yg tomei2...dah kepenatan dah dorang ni menyokong pasukan Malaysia..



Walopon malaysia xdapat merangkul sebarang pingat (huhu) tp corak permainan adalah sgt bersifat semangat kesukanan. Kalah tipis je. (memandai je aku ulas.ngeh!ngeh!)

Korea vs. Malaysia (2-1)
Sri Lanka Police vs. Malaysia (2-1)

P/s: Amponkanlah aku kalo ulasan aku tak memuaskan.Selama idup aku,mmg xpernah dan tak reti nk tgk bola sebenarnya. Aku hanya akan tgk player2 yg hensem aje.harap maaf.

sekian, trima kasih.

Yg benar,
~anisthebumblebee~

7 comments:

ezzati said...

klaka weihh tgk yg pkai suar pink tu..sure ko x edit??hehe

dude said...

ni malaysia ori atau impot dari sri lanka?

btw, uyin memang ada gayalah!

zuar said...

mana world cup nye..hehe

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~ keh! keh! uish...aku xedit tu..kalo aku nk edit,aku edit geng korea yg meng down kan semangat geng malaysia tu.hehe..

aNiS tHe BumbleBee said...

dude~ ade yg import dude.tp jurulatih dorang org msia.dia pggil budak2 dia la yg dtg main.

ye ke?tu arr...kenan shaolin soccer kot mase ngandungkan dia,hari2 aku tgk citer tu.tihihi!

aNiS tHe BumbleBee said...

zuar~ mana der..bukan menang pon..

ainiayu said...

sedap je kutuk debid bekam tu....sabit anis kata....akk pn kata cam tu gak.... hahahahahaha......sori en fuad....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...