Monday, October 26, 2009

Ledis En Jentelmen....!

Tadi pegi hantar honeybee ke sekolah..cikgu minta duit 4 ribu...sebab bulan 12 ni ada persembahan sekolah honeybee..Cikgu cakap, honeybee akan participate dalam 2 persembahan...Wahhhh!!! teruja nya nk tgk show honeybee!! En. Speckybee, sila luangkan masa anda sekejap ye..set dalam handphone :

Date: 3rd December 2009
Time: 3p.m
Venue: Hall of Galle..

Please..please..please..ape jugak terjadi...mesti datang tengok honeybee okey???

Okey..tu ajee....
Nk mandi petang pulak..Daaaa!!!

:minimo_04:

9 comments:

Atiqah said...

wah nnt upload ek gmbr die wat performance...mst cumill

dude said...

nama penuh honeybee aka uyin sape.
boleh tahu ke...

aNiS tHe BumbleBee said...

tiqah~ hehehe...tulah...xsabar...teruja neh nk tgk dia.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

dude~kekeke...nama dia nurin hannani.dia lahir time nurin jazlin yg meninggal tu hilang.birthday dia pun sama dgn nurin tu.kebetulan yg memeranjatkan..

Qaira Tsamaratulqolbi said...

anis.. 4 ribu tu duit mesia ke.. duit sri lanka.. kalau kat mesia rm4 ribu.. sebab nak wat persembahan... jual sepender buruk jadinya mak n ayahnya.. hehhee

aNiS tHe BumbleBee said...

Jue~ muahahahhaa!duit sri lanka. dalam 100 ringgit lebih la kalo 4000 rupee tu..sape laaa nk beli sepender buruk?muahahhaaha!

Qistina said...

wah!!auntie pun x sabar nak tgok show uyin..jgn lupa rakam k ;)

aNiS tHe BumbleBee said...

tu lee..ktorg pon xsabar.jangan dia terjun pentas sudah laa..kena sembunyi2 skit nk rakam.nnti dia nmpak anis dgn fuad,habislaa..kikiki!

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...