Friday, November 29, 2013

Nak beli barang UK dgn harga sale?


Barang No.1 : PHILIPS AIRFRYER

Benda ni, guna untuk menggoreng,membakar atau nk masak apa2 tanpa menggunakan minyak. Haa..jaga kesihatan kekdahya...Jimat jugak duit tak payah nk beli minyak lagi. Sangat2 sesuai utk yg ingin menjaga kolestrol dalam badan..bestttt!
Bentuk dia comel kan? 

Ni cara kerja dia..tak payah nk kalih2kan,tak payah risau nk hangit.cukup time, tarik je..sonanggg!

Ni antara makanan yg boleh dimasak.Jgn risau, buku resepi disertakan sekali. Bolehla feeling2 nigella kitchen.ewah!

Harga? okey...tarik napass...Harga biasa kt Msia, RM1199..buleh gugel. Tapi..oleh kerana anisshop hanya berminat nk jual barang2 yg sales saja kt UK, so, kita bagi murah murah!

RM 749. Haa Kauuu! Murah kan? Jap, ada lagi, termasuk postage oiii...



Barang No.2: TEFAL BISTRO NON STICK 5Pieces PAN SET-RED



Barang No.3: TEFAL BISTRO NON STICK 9Pieces PAN SET-BLACK




Dua barang kt atas tu, xpayah diperkenalkan lagi kut...Ni kalau dapat, sambil masak sambil kembang hidung..biarla goreng telur mata je pun.keh3x!

Harga: RM390- RM 395.. best tak??


Barang No.4: CUPCAKE MAKER

Wuwuwu! Comel gilakssss! Kan? Kan?

Dah tak payah gelabah cupcake nk hangit dlm oven ke hapa ke, tuang2 bahan bancuhan dlm tu, tadaaaaa! siappp!

Ni hari raya, nk buat bahulu pon boley ni...bestttt! ada 3 pilihan warna..warna omei omei. PINK,PURPLE, WHITE.

Harga: Termorahh dipasaran. RM 190 including postage baq hang.




So, marilah beli!

HIHIHIHI!

9 comments:

UmmiAbi said...

Salam..Anis..tlg carikan sy breadmaker..pls..:)

Nafira usof said...

menarik!!
kalo beli ansuran aci dak??
ahahahaha.. tanya jer.. mana tau ada skim ansuran mudah..:P

ejan sara said...

anis...y ni non stick sama mcm jual kt malaysia tu kan??

aNiS tHe BumbleBee said...

ummiabi~okey..kalau ada yg harga offer best2 nnti saya announce ye.. :D

aNiS tHe BumbleBee said...

ra~aci jee..biasa anis buat 3x atau ikut kehendak customer lah..hihihi

aNiS tHe BumbleBee said...

ejan sara~iya...yg tu :D

Kenari Putih said...

Anis, baru tahu ye saya ni nama dia air fryer. Mmg pon kat msia ni harga dalam rm1000+. Mmg best yg ni. Ala2 kita petik4 then siap boleh da makan. Bagus sgt... Hihi

Kenari Putih said...

Cup cake mayer pon best jugak. Harga pon mmg mampu milik kan. Hihi

Zatul Iffah said...

anis ada jual lagi tak air fryer tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...