Saturday, December 5, 2009

UyiN's PlaYsChooL aNNuaL CoNceRt.. Yeaaa!!!

Hari Khamis lepas,hari yg ditunggu2 dah tiba..yeaa! Teruja betul aku bangun pagi tu..Baju utk persembahan dah siap digantung smlm lagi..hehe...


Mcm biasa,posing dgn ibu dulu...heeee!


Tetamu sgt ramai....penuh satu dewan..


Opening dance...sgt cute!

sebelum persembahan bermula, sementara tetamu2 baru nk smpai..si uyin ni berlari2 atas pentas,nak ambil org2 yg dilekatkan kat pentas tu...3-4 kali dia nk cabut...cikgu dia lah yg pujuk2 dia..aku sgt risau kalau time persembahan nnti dia pulak sebok nk cabut org2 tu...adussss!

Tibalah saatnya....persembahan uyin yg pertama ABCDE... & Nil Ahas Thale...aku sgt takut dia terjun dari pentas bila nampak aku dan Speckybee...Speckybee tutup muka dgn ticket concert,aku tutup muka dgn camera...heeeee!


Oh,kenapa gambar uyin je sorang yg clear??Sbb budak2 lain sumer menari..dia sorang je yg tegak berdiri...hummmm!

video
Uyin...atas pentas,boleh pulak garu2 bontot...haishhhh,xsenonoh betul.Tiru perangai abah lah ni..huekekeke!



Fairy Dance....sooooo sweet!

Persembahan kedua uyin....Ambili Maame....jgn tnya aku apa maksudnya...aku tidak tahu....

video
Dia boleh berdiri tegak gitu aje.... xpe..next year buat betul2 okey?
Yg ni pun dh cukup bagus..dari dia tiba2 menangis atas pentas,atau terjun dari pentas...pheww!


bergambar beramai2 selepas persembahan..


syukur alhamdulillah....dah pun selesai.. :)


santa claus datang bagi gula2 belon dan hadiah...


Nangis bila santa claus dtg dekat...ngadu kt abah...huekeke


Bersama teacher Kamini...cikgu kesayangan uyin...cikgu ni asik nangis je kalau uyin nk balik malaysia.....winduuuuu katakan...

Keseluruhannya...big applause pada guru2 Little Heart PlaySchool ni..Mmg xsalah tempat lah kami buat keputusan dulu utk hantar Honeybee..Semua guru2 sgt berdedikasi..bukan senang nk ajar budak2 buat persembahan mcm ni...Mmg lebih dari expectation aku.Dengan pentas bagai...Tetamu terhormat,dorang jemput Doktor pakar kanak2.Komunikasi,semua dalam bahasa inggeris.Smpaikan ketua kumpulan budak2 ni,yg berumur 5 tahun,bg ucapan dalam bahasa inggeris yg cukup baik utk seorang kanak2.Mmg mengagumkan.

Tahun hadapan,bermula semester kedua Uyin di sekolah ni..Belajar rajin rajin ye nak...Muqaddam pun kena habiskan juga tahun hadapan...tahu???

PIIIIAPPPP!!!!
(Bunyi rotan sebagai background)

sekian~ :)

4 comments:

lillies said...

wah..!! aunty kagum la dengan uyin.....brani betul anak dara sorg neh..kalau aunty mau dh melalak..hehehe..nanti balik mesia jgn lupe datang umah aunty tau.....

aNiS tHe BumbleBee said...

apo yg aunty kagum?time uyin tgh garu montot ke?kekkeke!ala..aunty lg terer,aritu aunty ada pementasan tu..pakai sari lawa2 aritu... :)

p/s:siap! masak sedap2 kt aku 8hb nnti,aku turun penang..hehe!

ezzati said...

comelnyee Uyin..gru montot pn comel..haha..kira okla tu dia leh berdiri ats pentas tu :p

erhhh..nk turun penang??meh dtg cni

aNiS tHe BumbleBee said...

zati~ huekeke!kecik2 comel lah,dah anak dara besok,tergaru2 montot,buruk pulak jadinye..tihihi..

p/s:vavava...ko pndai masak ke zati?aku ndak makan yg sedap2 aje...huekeke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...