Thursday, March 24, 2016

Birthday Speckybee ke tigapulohampat

Woah,dulu2 zaman ddk SL, bkn main hapdet kt blog stiap bday speckybee.Blk msia, hadoo. Tp sbnrnya celebrate gak, cuma letak kt fb.kikikik!

Tapi 2016 ni spesel sket.sebabyaaaa kami dh boleh dating berdua2an..Budak2 kenit sila pegi skolahh.hahha!

Ya Allah...bahagia gila wehh rasa.akhirnyaaa slps 9tahun kawen..boleh dating lah dlm 2jam gitu (pasal jusco bukak pkl 10,budak kenit skolah pasti blk pkl 12.30.haha)

So,pegi mkn2 bigggg breakfast,jalan2 dan buat karikatur nih.






Lps tu,tgk2 jam, haaa? Da pkl 12! Cepatttt nk ambik anak skolah plak. Tp okla momen 2jam tu,cintan cintun kejap.

Tapi, adiah dia aku xbeli2 lagi.kakakka! Pasal, eh penatla otak aku nk pikir.dr tgkatan 5 tiap2 taun aku kena pk hadiah bday dia.brg lelaki gila payah nk cari.dh la aku nk cari brg yg rare2 sket.

Tapi ada satu hari tu,aku browse, jumpa menatang ni :

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

 
                                   Ko ghaseeeee? Rare kannn? Kan? Kahkahkah!

4 comments:

Yati said...

Wah.. dah boleh dating.
Ler.. tu projek kait tu. Memang tak pernah jumpa. Tapi rimas kang pakai. Hehehe..

aNiS tHe BumbleBee said...

Kahkahkah!kalo kita tukar benang lembut2 skit ke,ok x agak2? Gamak jauh benor sy nk ngoder,order kt akak jelah.hahhaahaha!

aNiS tHe BumbleBee said...

Kahkahkah!kalo kita tukar benang lembut2 skit ke,ok x agak2? Gamak jauh benor sy nk ngoder,order kt akak jelah.hahhaahaha!

mawar_berduri said...

kah..kah..kah.. xmo komen tapi memang rare lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...