Thursday, April 29, 2010

Angka 30 amat mem'Psiko' kan aku!!

Patutnye aku nk stay kt Malaysia sebulan dua lepas exam haritu..Tapi alih2 visa pulak meninggal! haishhh! Rosak betol! So,terpaksa la balik sini balik.Sebelum tu ktorg pegi ambik gambo passport. Saksikanla gamba 3 beranak kami neh.


Uyin Honeybee..
Ni gamba passport dia yg ke 3.Yg mula2 dulu masa umo 7hari (kene buat passport nk balik msia), yg ke dua, masa umo 2 bulan (time tu seyes cam anak keling!) then yg ni lah yg ke tiga.
Apa yg dia pandang kt atas tu aku xtau.Terkinja2 aku buat lawak depan dia nk kasi dia senyum skit kt gamba ni, haram xmenjadik pown.hishh!


Speckybee
Woh woh...sejak berumur duapuluhlapantahun ni,makin mature pulak aku tgk muka dia.aku ada simpan gamba passport dia dari muka form 2 berperingkat2.Dulu2 dia tak hensem.Tapi sejak2 aku jadi cikaro die,dia dah slow2 transform jadi hensem pulak.Huakakakaa! Itu menunjukkan aku xmemilih..cinta itu buta..so aku buat2 rabun aje lar...Apepun, I lebiu lah.Dia jaga aku lebih dari aku jaga diri sendiri.Nk keje pon tak kasi..suh kilat kuku aje kt umah.. (hagak2 laa)


aku
ehem...blom masuk 28 agi...bulan 5 nnti baru kira doplohlapan.rilex dulu...rilex...rilex..arrggghhhhhhh!!!! Psikooo!! Psikoooo!!! Lagi 2 tahun nk masuk 30...arghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!
speckybee pulak kata muka aku cam senduk.Kuang aja tol! aku semakin tertekan...kalo umo 28 muka cam senduk,umo 30 jadi apa? casserole??

ARRRRGGGHHHHHHHH!!!!!!


Notabulukaki~2-3 harini aku habiskan masa dgr ceramah2 motivasi dan baca buku2 agama..motif???

14 comments:

Anonymous said...

oh anis...aku rasa...aku rasa...aku dah jatuh cinta dgn dirimu..

|| NaFiRaa || said...

pandang ke mana tu uyin cayang.. tgk dah x leh lawan gambar mama dah~muehehehe

huhuhu.. ai pon fobia gak ngan no 30 nih~muahahahaha

aNiS tHe BumbleBee said...

O ye?? mungkin tak lama lagi ko akan jatuh bangunan pulak sbb kena tolak dgn laki aku.huhu!

aNiS tHe BumbleBee said...

nafira~ hihi..kan? isk...hidup mesti terus...huk huk huk!

Suhana Shahril said...

Haha..rilek la.Umo 3oan x mjadi hal.Jiwa maintain muda remaja...remaja purba.kekeke.. Cuma bila diselak2 rambutku, sudah ada beberapa urat uban.Oh..oh..

ainiayu said...

30????...akk rilek je...kekeke...malas nk pikir...30 tu nombor je....:P...

nk tergelak tgk gambaq2 tu....awat hg buh watermark kt dahi fuad tu kecik sgt,pastu tk bape jelas lak..buh la besaq skit & terang2 supaya org tk terngorat dia lg..(tu pn klu ada laaa...)..kekeke...kt gambaq anis pn sama...kekeke....

mrsyusofhussain said...

kalo muka ko cam kak senduk, alamat bukan ori la ko ni kak...hahahahahahhahah...wakakakaka...lawak gile en.fuad leh ckp cmtu..

cahaya nuranie said...

emm samalah kiter anis.. bulan may ni 28 thn dah.. at least ko dh ade anak dara.. aku ada anak tekak, anak mata je.. huhu.. walau apepun nikmatilah hidup ini dgn gembira dan syukur.. :)

aNiS tHe BumbleBee said...

suhana~ alaa..uban tu xpe.ckp je salah pakai syampu.ada kwn anis form 5 pun beruban.rilex aje..hihihi

aNiS tHe BumbleBee said...

kak aini~kekeke..tu ar kan..malas pikir.oo..tape..watermark tu..kalo ada yg miang2 tu,anis akan bertukar jadi puaka nyiang rapik lak pegi cakar si miang tu.huekeke!

aNiS tHe BumbleBee said...

lia~uish..ai tulen bang...dah terkeluar dah sorang dari perut aku tu.ape xtulennye.die tuh memang..kalob bab ngutuk aku dia la champion.hinss!

aNiS tHe BumbleBee said...

syams~haah kan..kite geng may kan.hihi..ala syams..apa pun terjadi,ada hikmah kan.at least ko ada saham besar kt akhirat tu.yg penting korang suami isteri happy2 sambil menunggu tiba si kecik sorang lagi.kan kan?

merdhieya said...

comelnye uyin..
cm muka akk jew saya tgk..
hehe =)

btw, akk study ke keje
kt kt sri lanka tu?

aNiS tHe BumbleBee said...

merdhieya~ tengs tengs!itu yg kita cari! uyin=comel,uyin=akak,akak=comel.yes!haha!

akak nganga aje kt sini dik.ikut suami keje sini.kene kurung dlm umah ni.tu yg mcm mereng2 skit.kekekeke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...