Saturday, November 15, 2014

BB Cream by Seqy Beauty

 Uhuk! Uhuk! Berabok blog aku. Password pun sampai lupa habeh. Kalau tak pasal mmber aku mintak aku upkan pasal BBcream ni, smpai anak 8 aku xupdate2 blog ni. Aku mintak maaf...Nk cerita pun xtau life aku sekarang. Bila anak 1, ada lg sebelah tgn utk buat keja.Bila anak 2, dh handful, bila anak 3, haaaa....nk pinjam tangan sapa lagi dah?

Ok, ckp byk xdak. Aku sure produk yg aku nk share ni dah famous di kalangan blogger and their network. Oleh sebab aku mcm dh terpinggir dr blogsphere, pestu rasa mcm dh nenek2 sgt..aku jarang join event2 blogger lg dah.Skali masuk wawww...ramai dh skrg blogger dh jadi business person.Best2!

So, here it is. Untuk sapa2 yg mencari BB cream yg bertekstur ringan, dan xrasa mcm muka jd kek Hagrid-to-Harry Potter yg merekah2 mcm bumi yg tak ditimpa hujan, aku rekemen produk ni.Selain menata rias wajah (fulemek ayat aku!Rancangan Nona sgt kawww!) Seqy BB Cream ni juga sekaligus dpt membaiki kulit kita perlahan2.Lagi satu, yg paling penting, HALAL dan hasil produk bumiputera.Yeah!

Nak cerita byk xdak, testi pun aku rasa korang boleh tgk,dh bersepah kt internet. Rata2 semuanya berpuas hati dgn BB cream ni.Antara kelebihannya:

1. BB Cream by Seqy ini adalah produk penjagaan kulit  serbaguna.  
2. Boleh dijadikan sebagai penutup asas, pelembang, pelindung daripada sinaran UV, mengurangkan parut jerawat.
3. Mampu menyamakn tona warna kulit yang tidak sekata.  
4.Mengurangkan bintik hitam  
5. Mencegah berlakunya pigmentasi.  
6. Teksturnya lembut dan ringan,sangat sesuai untuk orang Asia

Untuk yg nk tau apa kandungan dalam BB cream ni:


Aqua Cream
Beeswax
Cetyl Alcohol
Octyl Methoxycinnamate
Cyclopentasiloxane
Dimenthicone
Caprylic/Capric Triglyceride
Propylene Glycol
Titanium Dioxide
Iron Oxides
Sodium Chloride
Phenoxyethanol


Yg berminat nk order boleh contact akak ni.Jgn risau, dia ni baek,peramah, tertib..Anak sapa laa tuuu....korang petik je nama aku,untung2 dpt diskaun.Agagaga! Mamtik aku kena ketuk.Eh,korang nk diskaun ke, nk apa2 ke, korang deal sendiri dgn awek ni...

AZMA: 017 657 4910

Kalo xnak pos, dia boleh tolong COD area Bandar Baru Ampang & Pandan Indah.

Sila-silakan tau demi kulit yg gojes!









 

3 comments:

Chekgu Azrine said...

Teringin nak beli tp bila ntah..tggh gaji..heheheh

nina said...

cambes je? lama tak akak pakai? mata saya ni da macam panda daa.. meh laa blog sy tgk. hee.. :3

ejan sara said...

kak azma was my x officemate..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...