Thursday, August 22, 2013

Kedai sudah bukak balik



Kedai aku, aku bukak tahun 2009 dulu. Masa zaman anak sorang, boring xtau nak buat apa. Kawan2 pun xde kat Galle nun. Bila dapat customer, punyalah seronok. Sampai jadi kawan2, ada yg membawa sampai ke facebook hingga sekarang. Customer local, customer oversea pun ramai. Seronok sgt dapat kenal org dari negara lain. 

Lepas keguguran, aku terpaksa stop. Buat kecil2 aje, untuk pasaran local. Menyampah dgn karenah imigresen pun ye jugak. Tak larat nak hadap setiap kali ambik barang kt opis diorg.Lepas tu beranak setahun sorang.Kihkih..alhamdulillah..lagi besar rezeki Allah nk bg rupanya.

So, kali ni, aku dapat tailor local.Lega. Insyallah, semoga dipermudahkan segalanya.

Ini Marissa Fishtail Dress. Datang satu set sekali dengan skirt. Tapi dress ni, nk pakai dgn jeans ke, palazzo ke, semua boleh. Aku suka. Nk pegi kenduri ke, soping ke, rumah terbukak ke, saruk je baju ni. Selesa, sejuk.

Silalah jamu mata. Boleh pegi kedai aku untuk usha kaler2 yg ada.








3 comments:

Chik Att said...

waa....bisneswoman. Selamat berjaya. Nak order .. rasanya ..... masuk tangan pun tak muat hahahahahah

aNiS tHe BumbleBee said...

kikiki..idaklaa CA.. dah baby pun dh besar skit,rs boring dduk umah pulak.bukak la balik kedai.

eleh..CA,mcm la bdn dia besaq sgt.

Cinta Misteri said...

erkkk CiM johorian....mana kedai nun?? leh ajk geng jemah singgah. CiM ni 7 bersaudara, kemana2 pasti menjemah jer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...